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Registros recuperados : 25 | |
1. | | BASSO-ALVES, J. P.; SILVA, R. F. DA; COIMBRA, G.; LEITÃO, S. G.; REZENDE, C. M. DE; BIZZO, H. R.; FREITAS, L.; PAULINO, J. V.; MANSANO, V. DE F. Heteromorphic stamens are differentially attractive in Swartzia (Fabaceae). AoB PLANTS, v. 14, p. 1-14, 2023. Biblioteca(s): Embrapa Agroindústria de Alimentos. |
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3. | | VIDAL, O. L.; TSUKUI, A.; GARRETT, R.; ROCHA-LEÃO, M. H. M.; CARVALHO, C. W. P. de; FREITAS, S. P.; REZENDE, C. M. DE; FERREIRA, M. S. L. Production of bioactive films of carboxymethyl cellulose enriched with green coffee oil and its residues. International Journal of Biological Macromolecules, n. 146, 2020. p. 730-738 Biblioteca(s): Embrapa Agroindústria de Alimentos. |
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4. | | VIDAL, O. L.; TSUKUI, A.; VELLOSO, R.; FREITAS, S. P.; CARVALHO, C. W. P. de; ROCHA-LEÃO, M. H. M.; REZENDE, C. M. de; FERREIRA, M. S. L. Bioactive CMC-Based films enriched with green coffee oil and itsresidues. In: SIMPÓSIO DE ALIMENTOS E NUTRIÇÃO, 4., 2019, Rio de Janeiro. Sustentabilidade e inovação na ciência dos alimentos: impactos na bioeconomia: caderno de resumos. Rio de Janeiro: UNIRIO, 2019. p. 12. SIAN. 17 e 18 de junho de 2019. Oral. R002. Biblioteca(s): Embrapa Agroindústria de Alimentos. |
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6. | | DURÁN, C. A. A.; TSUKUI, A.; SANTOS, F. K. F.; MARTINEZ, S. T.; BIZZO, H. R.; REZENDE, C. M. de. Café: aspectos gerais e seu aproveitamento para além da bebida. Revista Virtual de Química, v. 9, n. 1, p.107-134, 2017. Biblioteca(s): Embrapa Agroindústria de Alimentos. |
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7. | | ROSA, J. S. da; FREITAS-SILVA, O.; ROUWS, J. R. C.; MOREIRA, I. G. da S.; NOVAES, F. J. M.; AZEVEDO, D. de A.; SCHWAB, N.; GODOY, R. L. de O.; EBERLIN, M. N.; REZENDE, C. M. de. Mass spectrometry screening of Arabica coffee roasting: A non-target and non-volatile approach by EASI-MS and ESI-MS. Food Research International [online], v. 89, part 2, p. 967-975, nov. 2016. Biblioteca(s): Embrapa Agroindústria de Alimentos. |
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8. | | ROSA, J. S. da; FREITAS-SILVA, O.; ROUWS, J. R. C.; MOREIRA, I. G. da S.; NOVAES, F. J. M.; AZEVEDO, D. de A.; SCHWAB, N.; GODOY, R. L. de O.; EBERLIN, M. N.; REZENDE, C. M. de. Mass spectrometry screening of Arabica coffee roasting: A non-target and non-volatile approach by EASI-MS and ESI-MS Food Research International [online], v. 89, part 2, p. 967-975, nov. 2016. Biblioteca(s): Embrapa Agrobiologia. |
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10. | | SILVA, R. F. da; REZENDE, C. M. de; SANTANA, H. C. D.; VIEIRA, R. F.; SANTOS, M. C. da S.; BIZZO, H. R. Aromas do cerrado: análise da composição química do óleo essencial de Lippia aff. rotundifolia (Verbenaceae). In: SIMPÓSIO BRASILEIRO DE ÓLEOS ESSENCIAIS, 7., 2013, Santarém. Ciência, tecnologia e inovação na Amazônia: anais. Santarém: UFOPA, 2013. Biblioteca(s): Embrapa Recursos Genéticos e Biotecnologia. |
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11. | | SILVA, R. F. da; REZENDE, C. M. de; SANTANA, H. C. D.; VIEIRA, R. F.; SANTOS, M. C. da S.; BIZZO, H. R. Aromas do cerrado: análise da composição química do óleo essencial de Lippia aff. rotundifolia (Verbenaceae). In: SIMPÓSIO BRASILEIRO DE ÓLEOS ESSENCIAIS, 7., 2013, Santarém. Ciência, tecnologia e inovação na Amazônia: anais. Santarém: UFOPA, 2013. 1 CD-ROM. Biblioteca(s): Embrapa Agroindústria de Alimentos. |
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12. | | SILVA, R. F. da; REZENDE, C. M. de; SANTANA, H. C. D.; VIEIRA, R. F.; SANTOS, M. C. da S.; BIZZO, H. R. Aromas do cerrado: composição química do óleo essencial de Lippia origanoides Kunth (Verbenaceae). In: SIMPÓSIO BRASILEIRO DE ÓLEOS ESSENCIAIS, 7., 2013, Santarém. Ciência, tecnologia e inovação na Amazônia: anais. Santarém: UFOPA, 2013. Biblioteca(s): Embrapa Recursos Genéticos e Biotecnologia. |
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13. | | SILVA, R. F. da; REZENDE, C. M. de; SANTANA, H. C. D.; VIEIRA, R. F.; SANTOS, M. C. da S.; BIZZO, H. R. Aromas do cerrado: composição química do óleo essencial de Lippia origanoides Kunth (Verbenaceae). In: SIMPÓSIO BRASILEIRO DE ÓLEOS ESSENCIAIS, 7., 2013, Santarém. Ciência, tecnologia e inovação na Amazônia: anais. Santarém: UFOPA, 2013. 1 CD-ROM. Biblioteca(s): Embrapa Agroindústria de Alimentos. |
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14. | | MARTINELI, M.; ALVES, A. A. R.; FIGUEIREDO, G. M. de; REZENDE, C. M. de; FONSECA, M. J. de O. Caqui cv. 'Mikado': análise de compostos voláteis em frutos adstringentes e destanizados. Ciência Rural, Santa Maria, v. 43, n. 8, p. 1516-1521, ago. 2013. Biblioteca(s): Embrapa Agroindústria de Alimentos. |
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15. | | SILVA, R. F. da; REZENDE, C. M. de; BIZZO, H. R.; SANTANA, H.; VIEIRA, R. F.; ALVES, R. de B. das N.; SILVA, M. A. Composição do óleo essencial das folhas de Bidens graveolens Mart. (Asteraceae). In: CONGRESSO LATINO AMERICANO DE CROMATOGRAFIA E TÉCNICAS RELACIONADAS, 14., 2012, Florianópolis. Livro de resumos. [S.l.: s.n.], 2012. p. 524. Biblioteca(s): Embrapa Recursos Genéticos e Biotecnologia. |
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16. | | SILVA, R. F. da; REZENDE, C. M. de; BIZZO, H. R.; SANTANA, H.; VIEIRA, R. F.; ALVES, R. de B. das N.; SILVA, M. A. Composição do óleo essencial das folhas de Bidens graveolens Mart. (Asteraceae). In: CONGRESSO LATINO AMERICANO DE CROMATOGRAFIA E TÉCNICAS RELACIONADAS, 14., 2012, Florianópolis. Livro de resumos. [S.l.: s.n.], 2012. p. 524. Biblioteca(s): Embrapa Agroindústria de Alimentos. |
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17. | | SILVA, R. F. da; BIZZO, H. R.; REZENDE, C. M. de; SANTANA, H.; VIEIRA, R. F.; ALVES, R. de B. das N. Estudo da composição química do óleo essencial das folhas de Baccharis reticularia DC. (Asteraceae) extraído por destilação por arraste à vapor. In: CONGRESSO LATINO AMERICANO DE CROMATOGRAFIA E TÉCNICAS RELACIONADAS, 14., 2012, Florianópolis. Livro de resumos. [S.l.: s.n.], 2012. p. 528. Biblioteca(s): Embrapa Recursos Genéticos e Biotecnologia. |
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18. | | SILVA, R. F. da; BIZZO, H. R.; REZENDE, C. M. de; SANTANA, H.; VIEIRA, R. F.; ALVES, R. de B. das N. Estudo da composição química do óleo essencial das folhas de Baccharis reticularia DC. (Asteraceae) extraído por destilação por arraste à vapor. In: CONGRESSO LATINO AMERICANO DE CROMATOGRAFIA E TÉCNICAS RELACIONADAS, 14., 2012, Florianópolis. Livro de resumos. [S.l.: s.n.], 2012. p. 528. Biblioteca(s): Embrapa Agroindústria de Alimentos. |
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20. | | MARTINELI, M.; REZENDE, C. M. de; FONSECA, M. J. de O.; SOARES, A. G.; SILVA, O. F.; OLIVEIRA, A. H.; MOTTA, L. C. do C.; SILVA, M. H. G. e; BRITO, G. F. da C.; BARBOSA, W. J.; COSTA, D. dos S. Incidência de fungos pós-colheita em caqui 'Mikado' submetido a diferentes embalagens. In: CONGRESSO BRASILEIRO DE PATOLOGIA PÓS-COLHEITA, 1., 2012, Recife. Resumos... Recife: UFRPE, 2012. 1 CD-ROM. Biblioteca(s): Embrapa Agroindústria de Alimentos. |
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Registros recuperados : 25 | |
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Registro Completo
Biblioteca(s): |
Embrapa Semiárido. |
Data corrente: |
06/11/2013 |
Data da última atualização: |
18/07/2017 |
Tipo da produção científica: |
Capítulo em Livro Técnico-Científico |
Autoria: |
SHOCK, C. C.; PINTO, J. M.; LAUBACHER, T. A.; ROSS, R. D.; MAHONY, A. C.; KREEFT, H.; SHOCK, B. M. |
Afiliação: |
JOSE MARIA PINTO, CPATSA. |
Título: |
Survival of Escherichia coli on onion during field curing and packout. |
Ano de publicação: |
2013 |
Fonte/Imprenta: |
In: SHOCK, C. C. (Ed.). Preliminary studies on Escherichia coli and onion. Ontário: Oregon State University, Malheur Experiment Station, 2013. |
Páginas: |
p. 18-27. |
Descrição Física: |
(OSU. Special Report, Ext/CrS, 148). |
Idioma: |
Inglês |
Conteúdo: |
The Food and Drug administration has expressed concern that Onions (Allium cepa) irrigated with water contaminated with high rates of Escherichia coli could harbor E. coli on their surface or interior. On the other hand, since onions contain antimicrobial compounds and field conditions may not be conducive to E. coli survival, the E. coli population on the surface of onions might become negligible through the course of field curing. Further, the relationship between the E. coli in the irrigation water to the E. coli on onion bulbs after field curing, harvest, and packout has not been studied. To determine if E. coli should be of concern in onion production, we sought to measure the die-off of E. coli on onions between the last irrigation and harvest and the presence of E. coli on onions after packout. Well water was tested and had no E. coli; ditch water intentionally run across a pasture prior to use had 218 to > 2400 MPN of E. coli/100ml. Onions were sampled from those furrow irrigated (ditch water) and those drip irrigated (well water) starting at lifting 3 September 2013 for four consecutive weeks. At 0 and 28 days after lifting, both interior and exterior of the onions were tested for E. coli. At 7, 14, and 21 days after lifting, only the exterior of the onions was tested. None of the onions contained E. coli internally at 0 or 28 days after lifting. At lifting E. coli was present on the exterior of both the drip and furrow irrigated onions and seemed to be largely unrelated to the irrigation water. The exterior E. coli contamination decreased rapidly after lifting. After harvest and packout on 14 October 2013, no E. coli was detected on the onion bulb exteriors from either irrigation treatment. E. coli introduced into the onion field through furrow irrigation was not present on or in the packed out onion bulbs. MenosThe Food and Drug administration has expressed concern that Onions (Allium cepa) irrigated with water contaminated with high rates of Escherichia coli could harbor E. coli on their surface or interior. On the other hand, since onions contain antimicrobial compounds and field conditions may not be conducive to E. coli survival, the E. coli population on the surface of onions might become negligible through the course of field curing. Further, the relationship between the E. coli in the irrigation water to the E. coli on onion bulbs after field curing, harvest, and packout has not been studied. To determine if E. coli should be of concern in onion production, we sought to measure the die-off of E. coli on onions between the last irrigation and harvest and the presence of E. coli on onions after packout. Well water was tested and had no E. coli; ditch water intentionally run across a pasture prior to use had 218 to > 2400 MPN of E. coli/100ml. Onions were sampled from those furrow irrigated (ditch water) and those drip irrigated (well water) starting at lifting 3 September 2013 for four consecutive weeks. At 0 and 28 days after lifting, both interior and exterior of the onions were tested for E. coli. At 7, 14, and 21 days after lifting, only the exterior of the onions was tested. None of the onions contained E. coli internally at 0 or 28 days after lifting. At lifting E. coli was present on the exterior of both the drip and furrow irrigated onions and seemed to be largely unre... Mostrar Tudo |
Palavras-Chave: |
Onion. |
Thesagro: |
Allium Cepa; Bactéria; Cebola; Contaminação; Escherichia Coli; Irrigação. |
Categoria do assunto: |
F Plantas e Produtos de Origem Vegetal |
URL: |
https://ainfo.cnptia.embrapa.br/digital/bitstream/item/160938/1/Pinto-2.pdf
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Marc: |
LEADER 02740naa a2200289 a 4500 001 1970551 005 2017-07-18 008 2013 bl uuuu u00u1 u #d 100 1 $aSHOCK, C. C. 245 $aSurvival of Escherichia coli on onion during field curing and packout.$h[electronic resource] 260 $c2013 300 $ap. 18-27.$c(OSU. Special Report, Ext/CrS, 148). 520 $aThe Food and Drug administration has expressed concern that Onions (Allium cepa) irrigated with water contaminated with high rates of Escherichia coli could harbor E. coli on their surface or interior. On the other hand, since onions contain antimicrobial compounds and field conditions may not be conducive to E. coli survival, the E. coli population on the surface of onions might become negligible through the course of field curing. Further, the relationship between the E. coli in the irrigation water to the E. coli on onion bulbs after field curing, harvest, and packout has not been studied. To determine if E. coli should be of concern in onion production, we sought to measure the die-off of E. coli on onions between the last irrigation and harvest and the presence of E. coli on onions after packout. Well water was tested and had no E. coli; ditch water intentionally run across a pasture prior to use had 218 to > 2400 MPN of E. coli/100ml. Onions were sampled from those furrow irrigated (ditch water) and those drip irrigated (well water) starting at lifting 3 September 2013 for four consecutive weeks. At 0 and 28 days after lifting, both interior and exterior of the onions were tested for E. coli. At 7, 14, and 21 days after lifting, only the exterior of the onions was tested. None of the onions contained E. coli internally at 0 or 28 days after lifting. At lifting E. coli was present on the exterior of both the drip and furrow irrigated onions and seemed to be largely unrelated to the irrigation water. The exterior E. coli contamination decreased rapidly after lifting. After harvest and packout on 14 October 2013, no E. coli was detected on the onion bulb exteriors from either irrigation treatment. E. coli introduced into the onion field through furrow irrigation was not present on or in the packed out onion bulbs. 650 $aAllium Cepa 650 $aBactéria 650 $aCebola 650 $aContaminação 650 $aEscherichia Coli 650 $aIrrigação 653 $aOnion 700 1 $aPINTO, J. M. 700 1 $aLAUBACHER, T. A. 700 1 $aROSS, R. D. 700 1 $aMAHONY, A. C. 700 1 $aKREEFT, H. 700 1 $aSHOCK, B. M. 773 $tIn: SHOCK, C. C. (Ed.). Preliminary studies on Escherichia coli and onion. Ontário: Oregon State University, Malheur Experiment Station, 2013.
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